Retete

RETETA | Chec cu ciocolată și merișoare

Ingrediente:

  • 4 oua
  • 150 gr zahar
  • 100 gr unt
  • 250 gr faina
  • 100 gr ciocolata
  • esenta de cafea
  • 1 praf de copt
  • merisoare confiate
  • un praf de sare
  • 1 lingura cacao
Mod de preparare:

Bateti spuma untul cu zaharul,apoi adaugati pe rand galbenusurile,unul cate unul,ciocolata topita la bain-marie,esenta de cafea.Cerneti  deasupra faina amestecata cu praful de copt si cacaua .Omogenizati compozitia ,apoi adaugati albusurile batute spuma tare cu un praf de sare.Amestecti usor ,cu o lingura de lemn ,pana se omogenizeaza ,apoi turnati compozitia intr-o tava de chec tapetata cu unt si faina.Presarati merisoarele si dati la cuptor aproximativ 35-40 de minute.Lasati sa se raceasca,apoi pudrati checul cu zahar cu aroma de vanilie.

Sursa: bucataras.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page