ImportantInfractionalInternational

INFRACTIONAL | Un botoşănean de 22 de ani a fost arestat pentru o crimă şi mai multe jafuri

Un botoşănean de 22 de ani şi-a făcut un renume sinistru în Italia şi Grecia. Tânărul a fost prins de către poliţiştii eleni fiind urmărit internaţional pentru mai multe jafuri şi o presupusă crimă în Italia. Botoşăneanul ar fi ştrangulat o bătrână după care ar fi început o carieră infracţională în Europa sudică.

Tânărul plecat de câţiva ani în Italia la muncă, a ajuns să fie arestat în Grecia.

Poliţiştii eleni l-au reţinut după ce tânărul este bănuit că a comis mai multe jafuri în oraşele greceşti. Totodată botoşăneanul era căutat internaţional şi pentru o crimă tot în Europa sudică. A strâns de gât o femeie Botoşăneanul Constantin L., identificat de italieni ca fiind din Botoşani este acuzat că a ucis, anul trecut, o femeie de 80 de ani, din oraşul Milano şi a jefuit-o.

Mai precis ziarele din peninsulă spun că tânărul a ucis-o pe femeie cu sânge rece, fiind văzut şi de câţiva vecini care au reuşit să anunţe carabinierii.

Bătrâna locuia singură, iar un vecin a văzut cum românul o strângea de gât. În grabă a luat bijuterii şi un telefon mobil. Până să fie prins de poliţişti a fugit din Italia şi a vândut bijuteriile pe unde trecea pentru a face rost de bani. Procurorii italieni spun că a păstrat doar telefonul. Imediat botoşăneanul a fost dat în urmărire internaţională.

Destinaţia lui Constantin, după crima din Italia a fost Grecia, loc unde să bănuieşte că avea cunoscuţi. Chiar dacă era dat în urmărire botoşăneanul este bănuit că a comis o serie întreagă de jafuri în Pelopones, băgând spaima în localnici.  A fost prins ieri de poliţiştii greci. Totodată aceştia au sesizat şi autorităţile din Italia, care îl căutau pentru crima din Milano.

Related Articles

3 Comments

  1. My spouse and i were quite fulfilled that Ervin could carry out his analysis from the ideas he acquired from your own blog. It is now and again perplexing to simply happen to be making a gift of tips which usually many people may have been making money from. And now we consider we have the website owner to appreciate for that. The specific explanations you’ve made, the simple blog menu, the relationships your site help promote – it’s got everything amazing, and it is facilitating our son and the family know that the subject is awesome, and that’s incredibly serious. Thanks for the whole thing!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page