Local

LOCAL | Doamnele muzicii populare moldovenești i-au scos pe botoșăneni din case – FOTO

Atmosferă de neuitat în Piața din fața Palatului Administrativ din Botoșani, unde sute de oameni, de toate vârstele, s-au adunat pentru a cinsti cum se cuvine împlinirea a 156 de ani de la  Unirea Principatelor. Chiar dacă umezeala și frigul pătrunzător a dat serios de furcă, botoșănenii au dansat și au cântat cu artiștii lor preferați de la Orchestra “Rapsozii Botoșanilor”, într-un spectacol ce tinde să devină tradiție, oferit de Consiliul Județean.

În mijlocul oamenilor a stat în permanență președintele Florin Țurcanu, care a vorbit cu artiștii, dar și cu copiii veniți în număr mare la eveniment. Chiar în fața scenei încropite ad-hoc pe treptele instituției, un grup de câțiva copilași au dat impresia că știu toate cântecele Danielei Condurache, dar și ale Sofiei Vicoveanca, antrenând și adulții pe ritmuri populare.

“E un spectacol pentru botoșăneni, pentru că merită. Pentru ei a fost totul”, a spus președintele Consiliului Județean Botoșani Florin Țurcanu.

Rând pe rând au urcat pe scenă Dan Doboș, Daniela Condurache, Elena Mândrescu, iar la sfârșit, prezența Sofiei Vicoveanca a electrizat atmosfera, artista fiind împiedicată de aplauzele insistente să iasă de pe scenă.

La final, cu toții s-au unit într-o horă a unirii și a bucuriei, din mijlocul mulțimii nelipsind președintele Florin Țurcanu.

rapsozii (4)

rapsozii (6)

rapsozii (1)

rapsozii (2)

rapsozii (3)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page