CrimeEvenimentImportant

CRIMA | Preot din Botoșani, ucigașul tatălui său!

Sâmbătă seara, 3 ianuarie 2015. Un bărbat sună la 112 și anunță că și-a ucis tatăl în bătaie. Polițiștii se deplasează la adresa indicată, un bloc din Parcul Tineretului. În locuința sa, Liviu Andricioaei, în vârstă de 60 de ani, este găsit decedat, cu urme de lovituri.

Cel care a sunat la 112 este nimeni altul decât autorul crimei: Daniel Marius Andricioaei, în vârstă de 37 de ani, preot paroh la biserica din satul Aurel Vlaicu, comuna Avrămeni.

Acesta a declarat polițiștilor și procurorilor că în ultima zi a anului 2014, și-a vizitat tatăl și au consumat împreună băuturi alcoolice. La un moment dat, discuția a degenerat și, pe fondul amenințărilor cu moartea ale tatălui, preotul l-a luat la bătaie, abandonându-l în stare de inconștiență.

Cuprins de remușcări, în seara de 3 ianuarie, Daniel Marius Andricioaei a venit să-și viziteze părintele dar l-a găsit decedat.

Cadavrul a fost ridicat de medicii legiști pentru autopsie și procurorii urmează să analizeze oportunitatea măsurii de arestare preventivă a preotului.

foto: arhiva

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page