ImportantLocal

LOCAL | “Muieti-s posmagii”, varianta 2014. In Botosani, oamenii refuza lemnele gratis de la primarie fiindca sunt taiate prea gros

Intocmai ca intr-o celebra poveste a lui Ion Creanga, mai multi oameni din judetul Botosani nu vor ajutorul oficialitatilor fiindca e nevoie sa puna si ei un pic mana la munca.

Potrivit ziarului Monitorul de Botosani, oamenii refuza lemnele de foc distribuite gratuit de primarie invocand motive uluitoare: sunt prea gros taiate, nu sunt despicate, sau nu sunt lasate in curte. Nu e o gluma, ci chiar declaratia oficialului care se ocupa de impartirea acestor ajutoare.

Eugen Turcanu, directorul Directiei Servicii Publice, Sport si Agrement (DSPSA), a declarat Monitorului de Botosani ca muncitorii DSPSA s-au confruntat cu astfel de cazuri. “Am inceput, de cateva saptamani, furnizarea materialului lemnos. In pofida acestui aspect, am intalnit spete cand am fost refuzati pe motiv ca lemnele sunt prea gros taiate, ca nu le-am dus in curte, nu le-am pus in sopron. Aceste lucruri nu le putem face, pentru ca nu putem presta servicii in sensul in care sa le punem si lemnele pe foc”, a declarat Eugen Turcanu.

Sursa: stirileprotv.ro

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page