EvenimentInternational

EVENIMENT || Un luptător şi-a ÎNJUNGHIAT IUBITA GRAVIDĂ deoarece nu voia copilul. Ce s-a întâmplat după este un miracol

Un bărbat din Marea Britanie, de profesie luptător, este acuzat că şi-a înjunghiat fosta iubită însărcinată pentru a ascunde faptul că el este tatal copilului pe care îl avea în pântece.

Incidentul şocant a avut loc în luna iunie, atunci când Nicolas Leaning, un bărbat de 28 de ani, şi-a înjunghiat fosta iubită, Lauren Oliver, de cinci ori în abdomen. Femeia, gravidă în 34 de săptămâni, a ajuns de urgenţă la spital, unde a născut prematur după ce a intrat direct în sala de operaţie. Chiar dacă se gândea că şi-a pierdut micuţul pentru totdeauna, copilul se află în prezent în stare bună şi se va dezvolta normal, potrivit Daily Mail.

Scandalul a început după ce femeie a aflat că Nicolas, luptător de arte marţiale, o înşela cu fosta sa prietenă, Lindsay Coombs. Cu toate aceste, în momentul în care au aflat una de cealaltă, ele s-au întâlnit şi au decis să apeleze la un test ADN pentru a afla cine este tatăl copilului.

Furios din cauza situaţiei, bărbatul, care nega în tot acest timp că el este tatăl, a pus mâna pe un cuţit şi şi-a atacat fosta iubită în mijlocul nopţii, având o cagulă pe faţă, cu cinci lovituri de cuţit în abdoment. La doar o oră de la atac el a fost arestat, în prezent aşteptând să îşi primească pedeapsa pentru gesturile sale şocante şi inumane.

Sursa: romaniatv.net

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page