ImportantInfractional

INFRACŢIONAL | Gigolo de Botoşani acuzat de şantaj. Se culca cu femei măritate şi apoi le cerea bani

Un bărbat de 45 de ani, din Botoşani, stabilit în Piteşti, este acuzat că a şantajat o femeie măritată din Piatra-Neamţ, după ce a întreţinut relaţii sexuale cu aceasta.

Idilă începută pe internet şi finalizată în pensiuni, hoteluri şi prin păduri
Cei doi amorezi s-au cunoscut în urmă cu ani buni, pe o reţea de socializare, unde aveau o relaţie strânsă. Deşi avea soţ acasă, femeia a aceptat să se culce cu botoşăneanul, în luna noiembrie a anului 2010. La cea de-a doua vizită a bărbatului, din luna decembrie a aceluiaşi an, înainte de a se iubi, bărbatul a luat din telefonul femeii numărul de telefon al soţului, după care i-a făcut poze deocheate cu telefonul personal, inclusiv în timpul actului sexual. Cei doi s-au iubit prin pensiuni, hoteluri, sau prin împrejurimile comunei unde locuieşte femeia, inclusiv într-o pădure.

Sex în grup şi credit pentru a plăti şantajul
După cele două partide de amor, bărbatul a sunat-o pe femeie în perioada sărbătorilor de iarnă şi i-a propus un sex în grup, cu mai mulţi prieteni de-ai lui. Femeia a refuzat, moment în care bărbatul a trecut la ameninţări. Acesta spunea că va da totul în vileag faţă de partenerul de viaţă al amantei sale. Panicată de frica soţului, femeia şantajată i-a trimis botoşăneanului, din decembrie 2010, până în august 2011, nu mai puţin de 12.400 lei, în 10 tranşe, prin intermediul unui serviciu de transfer bani. Cea mai mare sumă trimisă a fost de 2.832 lei, iar cea mai mică a fost de 320 lei. Cum banii nu erau destui, partea vătmată a făcut un credit de 10.000 lei, fără ştirea soţului, doar pentru a închide gura amantului. Până în 2013, inculpatul a trimis mai multe mesaje femeii, în care îi cerea să se culce cu el, şi să-i achite transportul de la Piteşti la Piatra Namţ, cazarea pe perioada sejurului, precum şi încărcarea telefonului mobil cu credit.

Disperare anunţată la poliţie
Femeia nu a mai rezistat ameninţărilor, iar la începutul lui 2013, a anunţat poliţia cu privire la peripeţiile sale. Autorităţile au organizat un flagrant la un hotel din Roman, în timp ce inculpatul primea 300 lei de la femeia măritată. Deşi poliţiştii l-au reţnut, judecătorii au respins propunerea de arestare, însă în următorii cinci ani, botoşăneanul va trebui să aibă grijă ce face, pentru că poate ajunge după gratii. În plus, el va trebui să restituie toţi banii primiţi de la victimă.

Final ca în telenovele
Pe durata anchetei, oamenii legii au descoperit că banii trimişi de soţia infidelă nu erau ridicaţi de inculpat, ci de două femei. Aceastea pot fi o altă amantă amorezului, sau chiar soţia acestuia. Interogate, acestea au spus că nu ştiau nimic despre cele întâmplate.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page