International

INTERNATIONAL | Profesoară arestată după ce a făcut sex cu un elev şi i-a trimis selfie-uri nud

O profesoară din America a fost arestată după ce s-a descoperit că a întreţinut relaţii intime cu un adolescent de 17 ani. Mai mult, tânăra i-a trimis băiatului mai multe fotografii cu ea dezbrăcată.

Ashley Elizabeth Zehnder, o profesoară de biologie în vârstă de 24 de ani, din Houston, a fost arestată după ce s-a descoperit că a întreţinut relaţii intime cu un elev de doar 17 ani, potrivit iheartmyteacher.

Inedit este faptul că femeia s-a dat singură de gol după ce prin şcoală au început să apară mai multe fotografii cu ea dezbrăcată, după ce profesoara i-a trimis adolescentului cu care făcea sex încă din luna mai mai multe fotografii explicite, iar tânărul le-a trimis mai departe prietenilor.

Profesoara a recunoscut că a trimis poze nud adolescentului, ştiind că îi este elev. Mai mult, cei doi au făcut sex“, a declarat un poliţist.

Tânăra a fost arestată, ca apoi să fie eliberată pe cauţiune. În acelaşi timp, ea şi-a pierdut în prezent locul de muncă şi îşi aşteaptă pedeapsa pentru faptele sale.

Sursa: romaniatv.net

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page