Retete

RETETA | Budincă de paste cu pui și legume

Ingrediente:

  • 300 gr paste scoici Hutton
  • 1 piept de pui fara piele si os
  • 50 gr porumb din conserva
  • 100 gr mazare fiarta
  • 200 gr cascaval
  • 100 gr branza telemea
  • 200 ml smantana
  • 3 galbenusuri
  • piper alb
  • sare
  • 25 gr unt
  • 1-2 linguri pesmet

Mod de preparare:

1. Fierbem pieptul de pui in apa cu sare si apoi taiem carnea fasii subtiri.

2. Pastele le fierbem separat conform instructiunilor de pe pe ambalaj, apoi le punem intr-o strecuratoare sa se scurga bine de apa.

3. Intr-un vas incapator batem bine galbenusurile cu un praf de sare. Adaugam smantana, branza telemea zdrobita cu furculita si jumatate din cantitatea de cascaval ras. Incorporam pe rand pastele scurse bine, carnea de pui, boabele de porumb si mazare. Condimentam dupa gust cu sare sipiper. Turnam compozitia intr-un vas ceramic uns cu unt si tapetat cu pesmet. Presaram deasupra restul de cascaval si coacem in cuptorul preincalzit la foc mediu aproximativ 40-45 de minute, pana se rumeneste frumos deasupra.

Servim calde sau reci.

Pofta buna!

Sursa: gustos.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page