AdministratieImportant

ADMINISTRATIE | Videoconferință la Prefectură, cu prefect și șefii de la Interne

Viceprim-ministrul Gabriel Oprea a organizat astăzi o videoconferință pe tema alegerilor prezidențiale de pe 2 noiembrie.

La Prefectura Botoșani, au fost invitați să participe șefii instituțiilor subordonate Ministerului Afacerilor Interne, alături de prefectul Costică Macaleți și subprefectul Gelu Țigănucă.

În cadrul videoconferinței, ministrul Oprea a dorit să afle care sunt problemele întâmpinate în teritoriu pe linia alegerilor și să stabilească de comun acord măsuri de remediere a acestora. Județul Botoșani se numără în primele județe din țară care au preluat deja materialele necesare votării, inclusiv buletinele de vot.

foto: arhivă

 

Related Articles

One Comment

  1. esti somer, pensionar, student, ?vrei sa schimbi situatia financiara, vrei un job serios , ai gasit locul potrivit.O sansa deosebita pentru cei care vor sa lucreze ca operatori online, part-time (3 ore pe zi) si la domiciliu. Castigurile pot ajunge la 300 de dolari lunar! Sunt necesare doar cunostinte minime de utilizare a calculatorului si conexiune la Internet. Pentru detalii trimiteti textul Info la adresa de email: [email protected]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page