AccidentEvenimentImportant

ACCIDENT | Un botoșănean a murit nevinovat după ce un șofer a intrat într-un tractor nesemnalizat și a fost proiectat pe contrasens

Un barbat din Botosani a murit nevinovat joi seara, pe drumul european 85 – in Buzau. Un tractor nesemnalizat a iesit de pe camp, pe sosea si i-a aparut brusc in fata unui sofer care se indrepta spre Bucuresti.

Autoturismul a lovit cu putere utilajul si a fost proiectat pe contransens, unde a izbit masina condusa de barbatul de 56 de ani. Acesta a pierit pe loc.

Tragedia a avut loc la 20 de kilometri de Buzau. Tractorul – care nu era semnalizat corespunzator – a iesit de pe camp si, cand a ajuns pe sosea, a fost lovit puternic de un autoturism care mergea spre Bucuresti.

“Am iesit aici, am facut in dreapta si mai aveam un pic, inca 100 de metri, si ieseam in stanga, tot pe camp. Am mers pe marginea soselei si a venit cu viteza si m-a aruncat. Cu viteza, da…Viteza, cred ca peste 200 la ora”, a spus Vasilica Alea, soferul tractorului.

In urma impactului, autoturismul a fost aruncat pe contrasens, unde a izbit frontal un alt automobil. Ambele masini s-au facut zob.

“In urma impactului intre cele trei autovehicule au rezultat doua victime: un ranita si transportata la spitalul Buzau de catre echipajul SMURD, celalalta din pacate decedata…”, a spus Cristian Halcu, ISU Buzau.

Soferul care si-a pierdut viata avea 56 de ani si era din Botosani. A murit nevinovat – spun politistii – care sustin ca nenorocirea putea fi evitata.

“Accidentul s-a produs datorita patrunderii pe carosabil a unui tractor agricol nesemnalizat. Acesta a fost tamponat din spate de catre un autoturism care se deplasa in directia Bucuresti, autoturismul, in urma impactului, a fost proiectat pe contrasens unde a intrat in alt autoturism”, a spus si comisar sef Silviu Dinu, Politia Rutiera Buzau.

Din cauza accidentului, traficul in zona a fost blocat mai bine de o ora.

Sursa: stirileprotv.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page