ImportantInfractional

INFRACTIONAL | Decizie bombă la Tribunal! Condamnați pentru că au cumpărat doi polițiști cu o partidă de amor!

Trasnaie nemaivazuta la Iasi: doi politisti au acceptat sa primeasca o mita cu totul ciudata: sex oral in sediul Politiei. Ieri, judecatorii de la Tribunalul Iasi au decis condamnarea celor care au reusit sa cumpere bunavointa unor politisti oferindu-le fete pentru distractii.

Membrii unei retele de crima organizata care le-au oferit fete unor politisti pe care au vrut sa-i castige de partea lor au fost condamnati ieri de magistratii de laTribunalul Iasi. Liderul retelei, Radu Constantin Craciun, a fost condamnat la executarea unei pedepse de noua ani si opt luni. Constantin Topita a fost condamnat la opt ani si patru luni de inchisoare, Vasile Radu a primit opt ani si patru luni, iar Gheorghe Pascu a fost condamnat la cinci ani si opt luni deinchisoare. De asemenea, judecatorii au dispus confiscarea unor sume de bani de la traficanti, a unor telefoane mobile si a unor autoturisme. Cei patru mentionati au obligat mai multe fete sa se prostitueze pentru ei. Pentru a-si face relatii bune la Politie, pe doua dintre fete le-au obligat sa intretina relatii sexuale cu doi politisti.

Este vorba despre agentii Daniel Marian Avarvarei si Ciprian Moneaga, de la Postul de Politie Tatarusi. Agentii au acceptat sa fie cumparati cu servicii sexuale oferite de victimele traficului de persoane. Cei doi au recunoscut din prima si au scapat mai repede de proces, fiind deja condamnati. Anchetatorii considera ca liderul retelei este Radu Constantin Craciun. Afacerea a fost planuita impreuna cu Gheorghe Pascu. Cei doi au mai racolat doi agenti de paza, Constantin Topita si Vasile Radu, de la diferite pensiuni din zona Pascani, la care fetele mergeau cu diversi clienti. Ei se ocupau in mod direct de incasarea banilor si aveau grija de fete, in cazul in care acestea racolau vreun client mai violent. Potrivit anchetatorilor, gruparea condusa de Radu Craciun si-a inceput activitatea in septembrie 2012 si a actionat pana in noiembrie.

Sex in sediul Politiei

Dupa ce le-au testat pe cele trei fete, una de 14 ani, una de 15 si una de 16 ani, care proveneau din familii foarte sarace, membrii retelei au inceput sa le bata si sa le oblige sa practice prostitutia. In prima faza, au vandut victimele catre prietenii si cunostintele lor, care aveau chef de senzatii tari. Ulterior, cand au vazut ca se pot face bani frumosi de pe urma fetelor, tinerii le-au obligat sa practice prostitutia pe Drumul European, in zona Roman – Targu Frumos. Astfel, majoritatea clientilor erau soferi de TIR, care plateau intre 50 si 100 lei.

Clientii mai pretentiosi mergeau cu fetele la pensiunile din zona municipiuluiPascani sau din orasul Targu Frumos. Atunci cand era cazul si clientii aveau bani mai multi, fetele le recomandau o serie de garsoniere pentru inchiriat. La scurt timp dupa ce afacerea a inceput sa mearga, doi politisti din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Iasi au intrat pe fir, insa, in loc sa le faca dosar penal traficantilor, au decis sa faca sex cu victimele. Politistii au intretinut raporturi sexuale cu fetele atat in sediul Postului de Politie, cat si in masina de serviciu.

A inceput sa o dezbrace de bluza si a ramas in blugi si sutien. Vazand ca nu poate scapa, partea vatamata i-a spus ca nu intretine raporturi sexuale decat cu prezervativ, sperand ca politistul nu are. Invinuitul Moneaga Ciprian Nicu avea insa prezervative in biroul sau, iar partea vatamata a fost nevoita sa intretina raporturi sexuale cu el, chiar in incinta postului de politie“, se arata in rechizitoriu.Sursa: bzi.ro

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page