AccidentImportant

ACCIDENT | A murit la doar 24 de ani, pentru ca “nu putea” sa mearga incet cu masina sa de lux: “Nu am vazut asa ceva nici in filme”

Un tanar de 24 de ani din Braila a platit cu viata teribilismul pe care – spun cunoscutii – obisnuia sa il dovedeasca la volan. Si duminica dimineata a condus cu viteza excesiva, dar a pierdut controlul masinii puternice, de lux.

S-a izbit puternic intr-un copac, apoi s-a dat de cateva ori peste cap si, in final, s-a oprit intr-un stalp de electricitate. Impactul l-a aruncat din autoturism la cativa metri distanta si a murit pe loc.

Martor: “In viata mea nu am vazut asa ceva, nici in filme… Nu a fost atent…”

Martor: “A pierdut controlul, pentru ca asta nu e masina pentru un copil de 24 de ani. Asta-i o masina care baga viteza prea mare.”

Comisar sef Dorel Valsan, Poliţia Rutieră Brăila: “Pe fondul nerespectarii regimului de viteza, intr-o curba, a pierdut controlul volanului si a intrat intr-un copac. Din nefericire, in urma impactului, a rezultat decesul conducatorului auto.”

Cand au ajuns la fata locului, politistii de la rutiera l-au recunoscut imediat pe tanarul pe care il amendasera de multe ori pentru viteza cu care circula in oras, cu masina. Ultima data, spre exemplu, l-au penalizat cu 6 puncte. In scurt timp a venit si ambulanta, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe soferul imprudent.

Sursa: stirileprotv.ro

Related Articles

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page