ImportantLocal

LOCAL | Monica Neamțu a mărturisit: “Noaptea nu erau medici de gardă în spital”

Tanara nenorocita de medicul ginecolog s-a alaturat luptei duse de familia bebelusului mort la Maternitatea Elena Doamna. Monica Neamtu a marturisit ca nici in momentul in care era internata in spital medicii de garda nu erau noaptea la locul de munca

Monica Neamtu tinde sa creada toate marturisirile facute de parintii bebelusului referitoare la fostul director medical de la Maternitatea Elena Doamna, Razvan Socolov. Tanara a revenit in tara pentru o interventie chirurgicala care sa ii refaca tranzitul digestiv. Dupa saptamani intregi petrecute la Anestezie si Terapie Intensiva, echipa medicala de la Spitalul Sf. Spiridon a reusit sa faca adevarate minuni. Monica a stat o perioada in Italia cu mama ei, singura care i-a fost alaturi in aceasta lupta. Nici macar relatia ei cu tanarul cu care a ramas insarcinata nu a reusit sa treaca de acest obstacol. Monica Neamtu s-a reintors increzatoare in tara pentru a reveni saptamana viitoare la Spitalul Sf. Spiridon.

Sper sa fie ultima operatie si am toata increderea in medicii care mi-au dat o sansa la viata. Am vazut si cazul parintilor care le-a murit bebelusul si tind sa cred tot ceea ce au marturisit ca se petrece in acel spital. Imi amintesc ca atunci cand am fost internata acolo noaptea nu vedeai pe holuri sau in saloane tipenie de medic, mai ales ca ei erau obligati sa fie prezenti in garda. Si asistentele abia dadeau prin saloane. Eu am stat sapte ore cu hemoragie interna si nimeni nu a sesizat acest lucru. Ma bucur ca a fost demis medicul Socolov si ca in sfarsit s-au dat si sanctiuni mai dure decat avertismente. Imi doresc sa devin din nou o fata normala si sa trec cu bine peste aceasta operatie. Urmeaza perioada de recuperare medicala pe care o voi face alaturi de un medic in Botosani“, a spus Monica Neamtu.

Tanara va fi prezenta la Sf. Spiridon luni pentru a trece printr-un set complet de investigatii. “Pacienta se va interna in Clinica Chirurgie II pentru evaluarea clinica si paraclinica a starii vasculare si digestive in vederea refacerii anatomice a tubului digestiv. Toate interventiile suportate de pacienta pana in prezent au fost dificile si au fost efectuate de o echipa complexa de medici. In functie de rezultatele evaluarii vom putea stabili gradul dificultatii pentru aceasta operatie”, a precizat prof. dr. Diana Cimpoesu, medic sef UPU-SMURD in cadrul Spitalului Sf. Spiridon Iasi.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page