Infractional

INFRACTIONAL | Infracţiuni la regimul rutier, constatate flagrant de către poliţişti

La data de 08.10.2014, în jurul orei 10.30, a fost oprit în trafic, pe strada Săvenilor din municipiul Botoşani, un autoturism condus de un bărbat de 43 ani, din comuna Vlăsineşti, judeţul Botoşani.

Verificările efectuate de poliţişti au stabilit că bărbatul avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, suspendat de la data de 22.09.2014.

În cauză continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

La data de 08.10.2014, în jurul orei 12.00, a fost depistat în trafic, pe DJ 292, în localitatea Săveni, un bărbat de 52 ani, din localitate, în timp ce conducea un tractor având ataşată o remorcă neînregistrată.

Verificările efectuate de poliţişti au stabilit că bărbatul avea permisul de conducere anulat din anul 2004.

De asemenea, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis a fost retras sau anulat şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

La data de 09.10.2014, în jurul orei 00.55, a fost oprit în trafic, pe DN 29 B, în localitatea Cătămărăști-Deal, comuna Mihai Eminescu, judeţul Botoşani, un autoturism condus de un bărbat de 43 ani, din comuna Leorda, judeţul Botoşani.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page