ImportantLocal

LOCAL | Tânăra nenorocită de ginecolog, din nou în spital. Urmează să intre în sala de operație

Adolescenta care a trecut prin chinuri groaznice la Maternitatea Elena Doamna a ajuns din nou pe mana chirurgilor de la Spitalul Sf. Spiridon. A sasea interventie are drept scop refacerea tranzitului digestiv. 

Dupa saptamani intregi in care a stat in sectia de Anestezie si Terapie Intensiva(ATI), in clinica de Chirurgie, dar si la Spitalul de Recuperare. Monica Neamtu are puterea sa treaca peste ultimul obstacol. Ieri seara, tanara a ajuns in Iasi direct din Italia. Dupa externare, Monica a mers pentru o scurta perioada in Botosani dupa care si-a insotit mama in Italia. Mama adolescentei a fost cea care a stat pe holurile spitalului zi si noapte, rugandu-se pentru o minune. Cand a aflat ca Monica se zbate intre viata si moarte dupa ce a vrut sa faca o intrerupere de sarcina, mama acesteia se afla la munca in Italia. Ieri seara s-a intors in Iasi cu mai multa incredere si cu zambetul pe buze pentru a intra din nou in sala deoperatie. Medicii se vor ocupa de aceasta data de refacerea tranzitului digestiv.

Monica Neamtu a ajuns la Maternitatea Elena Doamna in ziua de 23 martie unde a fost diagnosticata cu o sarcina extrauterina. Pentru eliminarea sarcinii, medicul ginecolog Razvan Socolov a decis sa intervina laparoscopic, dar in timpul operatiei, din cauza unei hemoragii provocate de perforarea unuia dintre vasele iliace, a continuat interventia prin metoda clasica. Dupa cateva ore de la finalizarea operatiei, Monica a inceput sa sangereze fiind nevoie de a doua interventie.

A doua zi, dimineata, tanara a fost operata a treia oara, de aceasta data fiind chemat un chirurg vascular si un chirurg generalist. A fost scoasa din sala in stare critica si transferata direct in Clinica ATI de la Spitalul Sf. Spiridon. Dupa cateva zile, medicii au supus-o unei alte interventii chirurgicale, fiindu-i scos o portiune din colon. Doua anchete au fost efectuate pana in prezent, rezultatele fiind trimise la Ministerul Sanatatii, dar nu s-a luat nicio masura.

Sursa: bzi.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page