AccidentImportantLocal

EVENIMENT | Cinci polițiști de frontieră, victime ale unui accident în localitatea Stăuceni – FOTO

Miercuri seară, în jurul orelor 19:00, a avut loc un accident pe DN 29D care face legătura între Botoșani și Ștefănești, în zona localității Stăuceni.

O autoutilitară marca VW a efectuat o manevră de depășire într-o zonă fără vizibilitate, semnalizată prin indicatorul “Depășirea interzisă!” și marcaj longitudinal continuu, moment în care din sens circula regulamentar un microbuz al firmei Lyk SRL, ce transporta turele de serviciu de la Sectorul Poliției de Frontieră Românești.

În microbuz se aflau 10 polițiști de frontieră, dintre care doar 5 au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportați de urgență la spital. Printre victimele care au rezultat în urma accidentului, se numără și șoferul autoutilitarei ce a efectuat manevra de depășire neregulamentară.

La fața locului au ajuns două ambulanțe, un echipaj SMURD, Descarcerarea și două autospeciale ale I.S.U. și mai multe echipaje ale poliției.

accident - politia  (12) accident - politia  (14) accident - politia - pompieri(15) accident - politia  - ambulanta - spital(6) accident - politia  (7) accident - politia  (8) accident - politia  (9) accident - politia  (10) accident - politia  (11)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page