International

INTERNATIONAL | Exportăm sex! Bărbații români se vând în Elveția pentru un sendviș

Cerşetoria la semafor nu mai reprezintă o sursă de venit de bază pentru românii plecaţi în străinătate. Mai nou, ai noştri s-au reorientat către prostituţie şi se vând în cartierele frecventate de gay. Gigoloul carpatin a devenit “un exemplar” din ce în ce mai căutat pe străzile Genevei.

Un pensionar negociază cu un tânăr din România o partidă de sex, la o cafenea pe Rue de Berne, în buricul Genevei

Cafenelele din buricul Genevei, frecventate de homosexuali, reprezintă locul ideal de întâlnire pentru românii care îşi oferă trupul în schimbul banilor. Chiar dacă iubesc femeile, conaţionalii noştri se transformă instant în “crai”, atunci când văd un client interesat de servicii sexuale. Cartierele Plainpalais, Le Paquis sau Rue de Berne reprezintă locul de vânătoare al gigoloului carpatin. Stă la masă, bea tacticos bere, ceai sau un rose şi aşteaptă să fie abordat.

O partidă costă între 4 şi 40 €
“Eu sunt bărbat… pe bune. Adică îmi plac femeile”, mărturiseşte unul dintre practicanţii celei mai vechi meserii din lume, pentru Le Matin. “Dacă vine un client la mine, îi cer 100.000 de franci (82.000 de euro, n.r.). Glumesc. Nu vreau mai mult de 5 franci (4 euro). Doar pentru un suc şi un sendviş”, continuă el. Românii îşi găsesc clienţi mai ales în rândul pensionarilor, pe care îi “momesc” cu poveşti înduioşătoare despre viaţa grea de acasă. Un bărbat care are în jur de 70 de ani povesteşte cotidianului elveţian cum decurg negocierile pentru o partidă de sex cu un Don Juan de Carpaţi. “Nu e scump. În jur de 50 de franci, poate mai puţin. Dar nu îi aduc la mine, nu vreau să vină apoi să-mi spargă casa. Trebuie să fiu atent”, mărturiseşte septuagenarul, sub anonimat.“O singură dată am adus un român la mine. A intrat, a făcut un duş, după aceea mi-a cerut să îi pun filme porno cu femei, ca să se excite, pentru că, după părerea mea, nu era homosexual. O făcea pentru bani. A vrut doar un loc să doarmă. A plecat a doua zi de dimineaţă. I-am cumpărat o cartelă de telefon. M-a sunat la puţin timp, era destul de insistent”, îşi aminteşte un alt client.

Locurile în care se consumă partidele de amor variază: în toalete publice sau chiar în cabinele de probă ale sex-shopurilor, chiar în gară ori în faţa marilor centre comerciale, nu de puţine ori poliţia primind reclamaţii de la trecători.

Sursa: libertatea.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page