CrimeImportant

CRIMA | Tragedia botoșănenilor morţi: ce rămâne în urma măcelarului care s-a împuşcat în cap cu un pistol pentru vite şi şi-a tranşat soţia

Ionel Agavriloaiei, un măcelar din Botoşani, a fost găsit împuşcat în cap în Italia, unde plecase să muncească împreună cu soţia. Femeia a fost găsită, zilele trecute, tranşată şi împachetată în pungi de plastic. Anchetatorii bănuiesc că, din gelozie, bărbatul şi-a ucis nevasta. În urma lor au rămas doi copii mici, care abia trăiesc de la o zi la alta, din sărăcia bunicii.

Ionel Agravriloaiei (41 de ani) şi Florica Boicu (35 de ani)-foto sus– s-au căsătorit din dragoste în urmă cu mai bine de un deceniu. Au făcut imediat un copil şi, în 2009, au plecat din Hlipiceni, satul lor natal din Botoşani, în Italia ca să muncească. Sperau să adune bani pentru a-şi ridica o casă şi să ducă un trai decent. Ambii proveneau din familii foarte sărace, iar Ionel avea 11 fraţi.

S-au stabilit în oraşul Ivrea, din regiunea Piemont, din nordul Italiei. El muncea ca măcelar la un abator din afara oraşului, iar Florica era menajeră de ocazie. „Se iubeau mult. Erau bucuroşi că strâng bani şi că îşi fac casă în sat. Au mai făcut un copil în Italia”, spune Maria Boicu, mama Floricăi. Aventura italiană a celor doi soţi avea să se termine cu o tragedie, care a zguduit micul oraş italian.

Femeia, tăiată în bucăţi precise

Ionel, un măcelar paşnic după cum era cunoscut în sat, a fost găsit de carabinierii din Ivrea, la finele lui august, într-o baltă de sânge, în apartamentul pe care îl închiriase. Era împuşcat în cap, cu un pistol folosit pentru anestezierea vitelor la abatorul unde muncea. Nevasta, Florica Agavriloaiei, fusese dată dispărută cu o zi înainte chiar de Ionel. După o lună de căutări, femeia nu a fost de găsit.

Citeste articolul intreg pe : adev.ro/nczbtw

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page