Stiri

NATIONAL | Bendeac, mesajul ŞOCANT despre Mitropolitul Banatului, decedat aseară: “Un porc, o creatură sinistră”. Pagina de Facebook i-a fost închisă

Pagina de Facebook a lui Mihai Bendeac a fost închisă la 30 de minute după postarea cu pricina.

Într-un mesaj postat pe contul său de Facebook, Mihai Bendeac a scris despre IPS Nicolae Corneanu în termeni foarte duri. “Mitropolitul Banatului a murit azi-noapte. Se spune ca ‘despre morți numai de bine’. Numai ca pe mine ma cam doare-n cur de ziceri si proverbe”, a notat actorul.

Acesta a continuat în termeni duri: “Aceasta sinistra creatura din imaginea alăturată, acest gunoi uman, A ÎNCHIS usile bisericii in timpul revolutiei de la Timisoara, iar zeci de tineri au fost impuscati si au pierit pe treptele acesteia fiindcă n-au avut unde sa se adaposteasca”.

Mihai Bendeac a încheiat: “As spune ‘Dumnezeu sa-l odihneasca’! Dar, daca Dumnezeu asta exista asa cum il descriu ei, atat acest porc, precum si majoritatea popilor, ar arde in Iad. Mi-e Greaţă”. La final, actorul a postat o fotografie cu Mitropolitul Banatului.

IPS Nicolae Corneanu a murit duminică noapte la reşedinţa mitropolitană. Trupul acestuia va fi depus la Catedrala Mitropolitană din Timişoara.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page