ImportantStiri

NATIONAL | Intamplari oribile ascunse in spatele usilor inchise! Secretul a fost tinut timp de 20 de ani

Familia ascundea secretul de mai bine de doua decenii • Adevarul a iesit la iveala in urma cu doua zile • Politia a intrat imediat pe fir • Vecinii si apropiatii familiei realizeaza abia acum pericolul la care au fost expusi de-a lungul anilor

E cunoscut drept Nelu, barbatul dornic mereu sa mearga la munca prin sat. Un tip retras, caruia nu ii place sa vorbeasca prea mult despre el sau familia lui. Vecinii stiau ca nu a avut mare noroc in dragoste si ca ambele sotii pe care le-a avut l-au parasit, dar nimeni nu si-a inchipuit vreun moment de ce femeile fugeau de el. Ionel Ibanescu, de 47 de ani, din comuna Miroslava, ascundea de mai bine de 20 de ani un secret teribil, care a iesit la iveala abia acum doua zile, atunci cand a fost surprins in timp ce incerca sa isi violeze nepoata, o copila de 2 ani si 9 luni.

Avea vreo 20 si ceva de ani cand sora lui cea mai mica avea trei ani. Veneam cu taica-su de la munca si l-am prins ca incerca sa isi violeze sora. L-am batut si am pastrat secretul. Fata a crescut, s-a maritat si a facut si ea o fata, care are aproape 3 ani. Ieri (n.r. joi), l-am prins cum incerca sa o violeze si pe fata surorii lui, nepoata adica. Nu am mai avut cum sa tin secretul, am anuntat imediat politia“, a declarat Ileana Dodu, mama barbatului. Politia a dus copila la Institutul de Medicina Legala, iar pe barbat direct in arest. Este acuzat de tentativa de viol si risca sa-si petreaca urmatorii ani din viata in spatele gratiilor.

Prins in flagrant

Mama copilei era la serviciu in momentul in care Ionel Ibanescu si-a luat nepoata in brate si a dus-o in dormitorul lui. A inchis usa cu cheia, a dezbracat-o pe fetita, dupa care s-a masturbat in fata ei. Norocul fetitei a fost ca bunica acesteia a intrat in panica in momentul in care si-a dat seama ca se afla singura cu barbatul de 47 de ani.

M-am dus imediat peste ei, dar usa era inchisa. Am batut tare, am tras de usa, ca sa imi deschida cat mai repede”, a povestit femeia. Cand usa s-a deschis, femeia a ramas fara cuvinte. “El avea pantalonii dati in vine si ea la fel. O pusese cu spatele“, a marturisit, cu lacrimi in ochi, batrana. Aceasta a luat copila in brate si a asteptat ca fiica ei sa se intoarca acasa. I-a povestit scena de groaza si a decis ca de aceasta data trebuie anuntata politia. “Este acuzat de tentativa de viol. A fost retinut pentru 24 de ore, urmand sa se propuna solutii legale catre parchet“, a declarat Anca Vijiac, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Iasi. Ulterior, barbatul a fost dus in fata instantei de judecata si a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Infractiune trasa la indigo

Mama barbatului a rupt tacerea si a decis abia acum sa povesteasca detalii despre comportamentul ascuns al fiului ei. “Prima data i-am gasit eu o femeie, s-a insurat, a fost frumos. Nu a mers si si-a gasit pe alta, una handicapata, nu avea o mana. El lucra la Munca Invalizilor si a gasit-o acolo. Nu am zis nimic, daca lui ii place asa, sa fie fericit si sa nu imi fac eu griji. A facut o fata si la trei luni a murit bebelusa. A mai facut una, e mare acum, are 18 ani. Cat a fost copil a trebuit sa stau cu ochii pe el, ca a avut ganduri negre sa o violeze si pe ea“, a mai spus Ileana Dodu. Localnicii sunt ingroziti.

Am aflat cu stupoare. Am si eu doi copii si se jucau prin fata portii lui. Va dati seama ca au fost in pericol. O asemenea chestie nu trebuia iertata in familie, pentru ca s-a ajuns prea departe”, a spus Iulia Lacramioara Pavel. “Ar trebui sa stea macar 20 de ani in spatele gratiilor, dar sa il si reabiliteze in aceasta perioada, pentru ca nu rezolvi nimic daca face puscarie si imediat ce iese de acolo o apuca din nou pe cai gresite“, a declarat un alt localnic, Vasile Pavel.

Acuzat de furturi

De cand isi pierduse locul de munca de la Munca Invalizilor, barbatul muncea cu ziua, prin sat. Oamenii se fereau insa in ultima perioada sa il mai cheme in gospodariile lor, pentru ca incepuse sa fure. “Mie mi-a taiat lemnele anul trecut, dar stiam deja ca luase de la o alta vecina 100 de lei pe ascuns si am stat cu ochii pe el, nu l-am lasat singur niciun moment. Dupa aia am mai auzit ca s-au mai plans si altii ca le-a furat din case si nu l-am mai chemat deloc. Nu socializa foarte mult, greu scoteai cateva cuvinte de la el, dar am crezut ca e mai ursuz, nicidecum ca are aceasta atractie fata de copii mici. E ingrozitor ce a incercat sa faca“, a spus o alta femeie.

Sursa: www.bzi.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page