Liga 1Sport

SPORT | Victorie categorică pentru FC Botoșani în amicalul caritabil de la Adjud

O selecţionată de fotbal, formată din jucători care activează în fotbalul vrâncean a întâlnit, de la ora 16.00, pe Stadionul Municipal din Adjud echipa de prima ligă, FC Botoşani. Un fost arbitru de fotbal adjudean aflat în acest moment în Anglia, Mihai Lungu, a avut ideea organizării unui meci de fotbal caritabil, ale cărui fonduri să fie îndreptate către ex-fotbalistul Cristi Bărbînţă, golgeterul mai multor sezoane al echipei Vrancart Adjud.

Partida s-a disputat în prezența a circa 1.000 de spectatori și s-a încheiat cu scorul de 7-0(la pauza 4-0) în favoarea botoșănenilor. Golurile formației noastre au fost înscrise de Codoban(2), Șvichi(2), Fulop și Russel(2).
FC Botoşani şi-a anulat două partide amicale la Chişinău (Republica Moldova) pentru a onora invitaţia făcută de Mihai Lungu. Toate fondurile care s-au strâns vor fi donate lui Cristi Bărbînţă, care se confruntă în ultima perioadă cu probleme medicale.

„După cum bine ştiţi, eu sunt cel care mereu s-a implicat în astfel de evenimente, cu scop caritabil, pe care am dorit să le organizez la Botoşani şi am reuşit să o fac, deoarece oamenii au avut deschidere. De această dată, noi am fost cei solicitaţi pentru un astfel de eveniment, şi în prima secundă am acceptat. Nu vom deplasa rezervele la Adjud. Vom merge cu prima echipă, cu tot lotul, pentru că vrem să ajutăm”, a declarat pentru Monitorul de Vrancea, înaintea meciului, Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page